Speciality ze zvěřiny
Kód: 780932Kapcsolódó termékek
Ptačí druhy jsou ve skupinách: "velcí jako sýkora modřinka, nebo menší", "přibližně tak velcí, jako vrabec" a "ptáci velcí jako kos, nebo větší"....
PENZUM – Myslivost pro teorii a praxi – XVI. vydání Pro milovníky přírody, ochránce životního prostředí, kynology, sokolníky, střelce a...
Dozvědět se o osobnostech a legendách, hájících zájmy myslivosti, by mělo být v popředí zájmu každého myslivce.
Termék részletes leírása
Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.
256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v zelené základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Literatura |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 1 kg |
Záměrná osnova: | X |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!