Speciality ze zvěřiny
Code: 780932Related products
Myslivost je více než pět století starý obor lidské činnosti, který se neustále vyvíjí a do značné míry formuje v závislosti na vývoji...
Publikace určená ke zkouškám žadatelů o zbrojní průkaz a žadatelům o jmenování zkušebním komisařem.
Publikace má podtitul „O literárních dílech a autorech od starověku až po současnost“. Čtenáře seznámí s nejvýznamnější světovou i českou literární...
Product detailed description
Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.
256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v zelené základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce
Additional parameters
Category: | Literatura |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1 kg |
Záměrná osnova: | X |
Text skript se věnuje jednotlivým druhům zvěře a zvířat.
Druhý díl skript rozšířený o názorné ilustrace, které slouží zejména k rozpoznávání jednotlivých druhů obratlovců nejen v přírodě.
Be the first who will post an article to this item!