Carnilove Wild konz Meat Salmon & Turkey Puppies 400g

Kód: NV-79613
Neohodnoceno
Značka: Carnilove
74 Kč 66 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Receptura je navržená s respektem k původní přirozenosti psů a odpovídá složení lovené kořisti. Masová konzerva je perfektním doplňkem Carnilove řady granulí.

  • OBSAHUJE VYSOKÝ PODÍL MASA Z DIVOKÝCH ZVÍŘAT
  • OBOHACENO O LESNÍ OVOCE
  • BEZ OBILOVIN
  • NAVRŽENO S RESPEKTEM K PŮVODNÍ PŘIROZENOSTI PSŮ
  • VHODNÉ PRO ŠTĚŇATA

 

Složení:

krůta (47 %), losos (20 %), borůvky (2 %), brusinky (2 %), maliny (2 %), hrachová moučka (2 %), lignocelulóza (1 %), lososový olej (1 %)

Analytické složky:

hrubý protein 9,0 %, obsah tuku 6,6 %, hrubý popel 2,5 %,hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 78,0 %, vápník 0,2%, fosfor 0,25%, sodík 0,3%.

Nutriční doplňkové látky v 1 kg:

vitamín D3 (3a671) 250 IU, vitamín E (3a700) 150 mg, biotin (3a880)0,5 mg, měď (3b406) 4,0 mg, železo (3b106) 10 mg, jód (3b201) 0,75mg, mangan (3b504) 3mg, zinek (3b606) 15 mg. taurin (3a370) 1 000 mg.

Technologické doplňkové látky v 1 kg:

karubín (E410) 5 000 mg

Metabolizovaná energie: 

1 080 kcal/kg

 

KRMNÝ NÁVOD

Denní dávka se může lišit v závislosti na věku, velikosti, výkonu a prostředí.

Doporučené dávkování naleznete v krmné tabulce. Nezapomeňte na misku s čerstvou vodou, dostupnou po celý den. Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. Datum exspirace, číslo šarže a registrační číslo jsou uvedeny na spodní straně konzervy.

Tip: Carnilove Real Meat Paté je ideální v kombinaci s řadou suchých výrobků Carnilove.

 

Tabulka denního doporučeného krmení konzervami Carnilove:
HMOTNOST PSA:MALÁ A STŘEDNÍ PLEMENA (< 25 kg)VELKÁ A OBŘÍ PLEMENA (> 25 kg)
KRMENO JAKO KOMPLETNÍ KRMIVO (100 % DENNÍ DÁVKY):200 - 400 g400 - 800 g
KRMENO JAKO DOPLŇKOVÉ KRMIVO (50 % DENNÍ DÁVKY):100 - 200 g200 - 400 g
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervy
Hmotnost: 0.46 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: